duminică, 24 ianuarie 2016

De ce sa aleg videochatul?



De ce sa aleg videochatul?

Aceasta este intrebarea aflata pe buzele a numeroase fete, iar raspunsul este unul simplu: deoarece prin intermediul videochatului se castiga sume cu mult peste media tarii, fara stres si cu un program flexibil, ales de model. Aceasta activitate se desfasoara legal, fiind semnat un contract individual de munca pentru un salariu fix sau un contract de colaborare pentru un procent din venituri, intre modele si studiourile de videochat. 

Care sunt veniturile?

Cel mai important criteriu pentru care cineva alege un anumit job in videochat, astfel ca videochatul este atractiv pentru oricine din punct de vedere financiar. Astfel, modelele videochat castiga, de obicei, de la 1.000$ cele aflate la inceput, iar cele mai experimentate pot castiga si peste 5.000$. La aceste sume se adauga si bonusuri frecvente oferite de studiouri, in functie de performante.

Unde se lucreaza?

Activitatea se desfasoara de la sediile studiourilor, aflate de cele mai multe ori in inima oraselor importante din tara. Aici, modelele au parte de cele mai bune conditii, camere individuale, curatenie, igiena, dar si spatii de relaxare, iar acestea nu trebuie sa plateasca pentru utilizarea echipamentelor, fiind asigurate gratuit de catre studio. 

In plus, pentru fetele care nu sunt din oras sau care au nevoie de cazare, aceste studiouri ofera de cele mai multe ori cazare chiar gratuita sau la costuri mult mai accesibile decat chiriile obisnuite. De asemenea, de multe ori se asigura transportul de la domiciliu la studio si inapoi.

Pot lucra de acasa?

Pentru a lucra de acasa este nevoie ca modelele sa detina echipamentul necesar, adica un laptop performant, un webcam de calitate si conexiune la internet de cea mai mare viteza. Singurele necesitati raman creativitatea, imaginatia si sociabilitatea modelelor, astfel incat sa se faca cat mai placute in fata celor cu care comunica prin intermediul webcamului.