marți, 14 iunie 2016

Numeroase facilitati in videochat

Avantajele unui studio de videochat renumit
Sa lucrezi in acest domeniu nu este atat de usor pe cat cred majoritatea persoanelor, insa conditiile de munca pot fi grozave daca se colaboreaza cu un studio renumit. Pe aceasta cale modelele pot avea acces la un trafic mai mare, ceea ce aduce mai multi utilizatori, mai multe conversatii, distractie mai mare si venituri superioare. De asemenea, exista posibilitatea de a lucra pe site-uri cu profil adult sau non adult, iar aceste studiouri sunt localizate in inima marilor orase, in apropiere de orice punct de interes.
Se lucreaza 100% legal, pe baza unui contract individual de munca, cu o clauza de confidentialitate, salariul se plateste zilnic, saptamanal sau lunar, iar orarul este foarte flexibil. In plus, modelele au sansa de a lucra fie part time, fie full time, in functie de preferinte. Echipamentele utilizate se inlocuiesc periodic cu cele mai noi, pentru a respecta tendintele tehnologice ale momentului, iar fiecare model dispune de propria incapere moderna in care lucreaza in cele mai bune conditii.
Numeroase facilitati
Sunt organizate sesiuni de training pentru ca fetele sa se dezvolte si sa poata lucra mai eficient, se asigura sedinte foto si de make up profesionale, in timp ce periodic sunt organizate activitati de team building in urma carora toate modelele se vor simti mai apropiate unele de celelalte si devenind un grup unit.

Echipa de suport tehnic este disponibila 24 din 24 si pregatita sa intervina in cel mai scurt timp, ori de cate ori este nevoie. Se asigura si transportul gratuit, fie prin soferul angajat de studio, fie decontandu-se banii de taxi, in timp ce modelele care nu sunt din orasul studioului si nu au un loc de cazare, pot inchiria o camera la preturi foarte avantajoase. La toate acestea se adauga salarii mari, bonusuri, vouchere si numeroase cadouri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu